Wednesday, Aug 31st

Last update08:17:46 PM GMT

Romanian Arabic English Italian Russian
You are here:: Home

Invitație la sesiunea ”Consiliere Spirituală”

Email Imprimare PDF

Invităm toți doritorii de a descoperi cheile consilierii spirituale la subiectul căsătorie. În cadrul acestei sesiuni vor descoperi adevăruri din Biblie la subiectele cele mai stigente ca rolurile soțului și ale soției, comunicarea eficientă și plină de compasiune, viața intimă, dragostea, finanțele, divorțul și recăsătoria.

Sunt invitați liderii bisericilor și creștinii care doresc să învețe să ofere consiliere spirituală în domeniul căsătoriei și în problemele legate de viața familială. Începutul va avea loc luni, 5 septembrie, la ora 10:00. Fiecare membru de biserică trebuie să prezinte o recomandare scrisă din parte păstorului bisericii locale. Fiecare student este invitat să își acopere cheltuielile pentru carte, materiale de studiu și mâncare. Pentru informații suplimentare: +373 69 966779

Ultima actualizare în Miercuri, 31 August 2016 18:31

Creația uimitoare a lui Dumnezeu

Email Imprimare PDF

Această carte, Creaţia uimitoare a lui Dumnezeu, explorează prima parte a cărţii Genesa – acele zile minunate în care Dumnezeu a creat stelele, lumea, marea, animalele şi primii oameni!

Citeşte mai mult...

Sesiunea Faptele Apostolilor Partea I, Surduc

Email Imprimare PDF

În cadrul Centrului de Studii Biblice Precept Ministries România se va desfășura sesiunea de bază Faptele Apostolilor partea I. Sesiunea este programată pentru perioada 4 - 15 iulie 2016 și va fi predată de directorii misiunii Precept Ministries Eurasia, Mia și Costel Oglice. Pentru înregistrarea la sesiune accesați pagina de facebook sau apelînd la numărul de telefon 0721840426, email: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza

Ultima actualizare în Sâmbătă, 04 Iunie 2016 18:38

Grupe online de studierea a Bibliei

Email Imprimare PDF

Datorită tehnologiilor care se răspîndesc și se înrădăcinează în viețile noastre și din cauza migrării populației a fost nevoie de creat grupe de studiere sistematică a Bibliei pentru cei care nu pot fi prezenți fizic la un grup. De aceea venim cu informații despre grupele și cursul biblic care se studiază acesta în continuare.

Ultima actualizare în Sâmbătă, 04 Iunie 2016 18:22 Citeşte mai mult...

A II-a sesiune a școlii Timotei

Email Imprimare PDF

Vă aducem la cunoștință că școala Timotei va desfășura cea dea II-a sesiune în perioada 1- 12 august 2016 în incinta bisericii ”Harul” situată pe adresa str. Ciocîrliei 2/8.

Toți adolescenții care cuprind vîrsta între 14- 18 ani și sînt interesați să fie pregătiți ca viitor lideri și să cunoască profund Scripturile sînt invitați la această sesiune. În cadrul acestor 2 săptămîni studenții vor studia cartea ”Iosua” și ”Doamne, învață-mă să studiez Biblia în 28 zile”

Ultima actualizare în Sâmbătă, 04 Iunie 2016 15:42 Citeşte mai mult...

Pagina 1 din 33