Monday, Aug 29th

Last update06:09:33 PM GMT

Romanian Arabic English Italian Russian
You are here:: Home

Creația uimitoare a lui Dumnezeu

Email Imprimare PDF

Această carte, Creaţia uimitoare a lui Dumnezeu, explorează prima parte a cărţii Genesa – acele zile minunate în care Dumnezeu a creat stelele, lumea, marea, animalele şi primii oameni!

Citeşte mai mult...

Sesiunea Faptele Apostolilor Partea I, Surduc

Email Imprimare PDF

În cadrul Centrului de Studii Biblice Precept Ministries România se va desfășura sesiunea de bază Faptele Apostolilor partea I. Sesiunea este programată pentru perioada 4 - 15 iulie 2016 și va fi predată de directorii misiunii Precept Ministries Eurasia, Mia și Costel Oglice. Pentru înregistrarea la sesiune accesați pagina de facebook sau apelînd la numărul de telefon 0721840426, email: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza

Ultima actualizare în Sâmbătă, 04 Iunie 2016 18:38

Grupe online de studierea a Bibliei

Email Imprimare PDF

Datorită tehnologiilor care se răspîndesc și se înrădăcinează în viețile noastre și din cauza migrării populației a fost nevoie de creat grupe de studiere sistematică a Bibliei pentru cei care nu pot fi prezenți fizic la un grup. De aceea venim cu informații despre grupele și cursul biblic care se studiază acesta în continuare.

Ultima actualizare în Sâmbătă, 04 Iunie 2016 18:22 Citeşte mai mult...

A II-a sesiune a școlii Timotei

Email Imprimare PDF

Vă aducem la cunoștință că școala Timotei va desfășura cea dea II-a sesiune în perioada 1- 12 august 2016 în incinta bisericii ”Harul” situată pe adresa str. Ciocîrliei 2/8.

Toți adolescenții care cuprind vîrsta între 14- 18 ani și sînt interesați să fie pregătiți ca viitor lideri și să cunoască profund Scripturile sînt invitați la această sesiune. În cadrul acestor 2 săptămîni studenții vor studia cartea ”Iosua” și ”Doamne, învață-mă să studiez Biblia în 28 zile”

Ultima actualizare în Sâmbătă, 04 Iunie 2016 15:42 Citeşte mai mult...

OFICIAL: Lansarea Scriptei 2, versiunea rusă

Email Imprimare PDF

Sîmbăta, 9 aprilie, orele 12.45 va avea loc lansarea programului mult așteptat Scripta 2 Rusă. Această versiune include unele îmbunătățiri majore pentru a fi cît mai accesibil de pe orice sistem de operare, mai interactiv cu utilizatorul, design-ul grafic mai stilat, adoptat după nevoile utilizatorilor.

Programul va fi disponibil publicului larg cu posibilitatea de a fi descărcat direct de pe site-ul Școlii de Computere ”ScripTehInfo”

Citeşte mai mult...

Pagina 1 din 33