Friday, May 27th

Last update03:30:32 PM GMT

Romanian Arabic English Italian Russian
You are here:: Home

OFICIAL: Lansarea Scriptei 2, versiunea rusă

Email Imprimare PDF

Sîmbăta, 9 aprilie, orele 12.45 va avea loc lansarea programului mult așteptat Scripta 2 Rusă. Această versiune include unele îmbunătățiri majore pentru a fi cît mai accesibil de pe orice sistem de operare, mai interactiv cu utilizatorul, design-ul grafic mai stilat, adoptat după nevoile utilizatorilor.

Programul va fi disponibil publicului larg cu posibilitatea de a fi descărcat direct de pe site-ul Școlii de Computere ”ScripTehInfo”

Citeşte mai mult...

Seminar pentru organizatorii taberelor de copii

Email Imprimare PDF

De fiecare dată cînd se organizează o tabără apar aceleași probleme comune și inepuizabile. Dacă vreți să fiți pregătit pentru diferite situații și să puteți fi mulțumit de o tabără bine organizată atunci vă invităm la un seminar de planificare și echipare pentru desfășurarea unei tabere creștine. Toți doritorii de a învăța cum să organizeze o tabără de zi, tabară staționară sau pe interese (computere, engleză, sport) sunt invitați să participe la acest seminar, unde vom discuta următoarele subiecte:

Ultima actualizare în Marţi, 29 Martie 2016 10:36 Citeşte mai mult...

7 pași pentru a face tema individuală a Institutului de Studiu Biblic Inductiv

Email Imprimare PDF

Temele individuale sînt o parte indispensabilă din procesul de instruire în Insitutul de Studiu Biblic Inductiv de aceea în acest articol veți găsit lista cu lucrările individuale ale fiecărei sesiuni.

Scopul temelor individuale la Institutul de Studiu Biblic Inductiv este acela de a oferi studenților un bun exercițiu care le va permite să însușească mai bine și să fixeze deprinderile de studiu și metoda inductivă  ca apoi să poată aplica aceste studii pentru orice subiect pe care îl vor avea de studiat sau de predat în viitor.

Iată lista celor 9 lucrări individuale care li se cere de la studenții institutului:

1. Evanghelizare și Ucenicie - Privire de ansamblu a cărții Faptele Apostolilor (conform celor 11 puncte din manualul "Cum să studiem Biblia")
2. Plantare de Biserici  - Studiu tematic despre biserica din Efes
3. Consiliere Spirituală - Studiu tematic “Cum poate fi cunoscută voia lui Dumnezeu în alegerea partenerului de viață?”
4. Homiletica - Cinci predici din cartea Rut
5. Istoria Poporului Israel - Studiu tematic despre Împărații lui Iuda (să fie reflectată relația lor cu Dumnezeu, realizările și rezultatele sau consecințele alegerilor și faptelor lor)
6. Creșterea Bisericii - Studiu tematic “Principii de creștere a Bisericii din cartea I Corinteni”
7. Planificarea Timpului - Studiu tematic: “Principii de planificare a timpului din cartea Proverbele lui Solomon”
8. Doctrinele Bibliei - Studiu tematic “Doctrina despre Isus Hristos în Epistola către Evrei”
9. Subiecte Dificile - Studiu tematic: “Lucrarea Duhului Sfânt în Vechiul Testament”
În continuare veți descoperi pașii de alcătuire a acestor lucrări individuale:
Ultima actualizare în Luni, 11 Aprilie 2016 07:40 Citeşte mai mult...

Deschiderea facultății de engleză la Surduc

Email Imprimare PDF

Ești tinăr și vreai să slujești Domnului cu darurile care ți le-a dat? Ai ocazia să vii la facultatea de engleză să fii pregătit ca profesor de engleză ca să poți face lucrare.

Școala "English For a New Life" din cadrul misiunii "Precept Ministries Eurasia" a anunțat despre deschiderea facultății de limbă engleză în zona lacului Surduc, România. Misiunea își propune să pregătească creștini pentru lucrarea de misiune prin predarea limbii engleze. Discutăm despre acest subiect cu Vasile Filat, coordonatorul Misiunii "Precept Ministries Eurasia".

Ultima actualizare în Luni, 11 Aprilie 2016 07:43 Citeşte mai mult...

Deschiderea școlii pentru pregătirea adolescenților TIMOTEI

Email Imprimare PDF

Apostolul Pavel îl îndeamnă pe Timotei:

 

”Nimeni să nu-ţi dispreţuiască tinereţea; ci fii o pildă pentru credincioşi: în vorbire, în purtare, în dragoste, în credinţă, în curăţie.” (1 Timotei 4:12)

Dacă ești adolescent și te gîndești cum poți să-L slujești pe Dumnezeu? Dacă vreai să înțelegi ce vrea Dumnezeu să faci în viață? Cum poți să fii de folos lui Dumnezeu chiar din tinerețe?

Înregistrează-te acuma la școala de pregătire a adolescenților pentru lucrare și vei deveni o pildă pentru ceilalți adolescenți.

Unical pentru Moldova directorii Institutului de Studiu Biblia Inductiv, Mia și Costel Oglice, anunță că, începând cu luna ianuarie a anului 2016, se lansează Școala TIMOTEI, care va activa în cadrul celor 83 de filiale din Eurasia ale Institutului de Studiu Biblic Inductiv.

Scopul școlii TIMOTEI este echiparea adolescenților și a tinerilor, care nu au atins încă vârsta de 18 ani, transformarea lor prin studierea profundă a Cuvântului lui Dumnezeu, participarea lor în lucrarea Evangheliei și pregătirea pentru studiile ulterioare la Institut.

Ultima actualizare în Luni, 11 Aprilie 2016 10:04 Citeşte mai mult...

Pagina 1 din 32