Faptele Apostolilor | Chișinău | 2-14 ianuarie

Creșterea numerică a bisericii primare, răspândirea ei geografică și schimbarea mare pe care a adus-o în societate poate deveni realitate și pentru zilele noastre. Cartea ”Faptele Apostolilor” studiată profund dezvăluie secretele unei lucrări pline de puterea Duhului Sfânt cu rezultate mari pentru Împărăția Cerurilor.

Înscrie-te! Despre Institut
Cine suntem și ce facem?

Despre noi

Asociația Obștească “Învățătură din Cuvânt-Precept Ministries pentru Moldova” există pentru a-i ajuta pe oameni să studieze Biblia după metoda inductivă și să echipeze pe creștinii de toate vârstele pentru lucrarea de misiune după metoda Precept Ministries Eurasia și folosind materialele de studiu inductiv.

Activitatea noastră este îndreptare spre promovarea valorilor Scripturii prin sport, tehnologii informaționale, engleză, tabere, seminare, grupe etc.

Ce este metoda inductivă? Care sunt pașii principali în studierea Bibliei după această metodă?

Câte persoane

Studiază Biblia Inductiv în Moldova

18500
Persoane
99
Localități
despre activitățile noastre din Moldova și de peste hotare

Ultimele noutăți

Vai, am dat de probleme!

Studiile Biblice pentru copii sunt o activitate serioasă și distractivă în acelați timp, seria de studii biblice, ”Descoperă tu Însuți”, ajută copii să afle ce spune Biblia și oferă oportunități …

Sens interzis, Iona!

Iona – este cursul care captivează pe orice copil prin faptul că copilul intră în rol de reporter care merge pe urmele proorocului Iona. Copii vor învăța concepte de bază …