Invitație la sesiunea ”Plantarea de Biserici”

plantareAți știut că apostolul Pavel a plantat peste 10 biserici în doar 30 de ani de activitate? Cum a reușit așa o performanță? Ce principii a avut la bază așa un succes istoric? Dacă vă este interesant cum a reușit apostulul Pavel să planteze atâtea biserici atunci vă invităm la sesiunea plantarea de biserici, unde veți studia cursul ”Doamne, vreau să te cunosc” și cel mai important veți afla principii de plantare din exemplul lui Pavel dar și a primilor creștini.
Acum, ca niciodată, este o foarte mare nevoie de oameni, care să poată semăna adevărul lui Dumnezeu şi dragostea Lui acolo, unde este nevoie. De aceea în cadrul Institutului de Studii Biblice Inductive din Moldova se va desfășura sesiunea II, ˝Plantare de biserici˝ în perioada 15-27 ianuarie 2017, în incinta bisericii “Harul”, str. Ciocîrliei 2\8. Orele vor începe de la 10:00. La sesiune se va studia manualul “Domane, cum Te numești?” și Principii de Plantare de Biserică din cartea Faptele Apostolilor.

La această sesiune pot participa studenții institului, slujitorii ordinați și toți doritorii care au atins majoratul și sunt pocăiți și botezați în biserică locală. Pentru înscriere/participare la institut, vă rugăm să aduceţi recomandare din partea păstorului/preotului Bisericii sau liderul organizaţiei creştine din care faceţi parte.

Pentru detalii contactați pe Felicia Rotaru la tel. 069966779 sau la email info@precept.md

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *