Sesiunea Homiletica | 18-30 septembrie

Ce fel de credință ai? Ce roade aduce credința ta? Este ea vie? Care sunt rezultatele și efectul credinței tale?

Ca să înțelegi mai bine complexitatea și profunzimea cuvântului CREDINȚĂ atunci te invităm la sesiunea de nivelul I, Homiletica unde vei descoperi mai multe adevăruri din cartea Iacov.

În perioada 18-30 septembrie, în cadrul Institutului de Studiu Biblic Inductiv din Republica Moldova, va avea loc cea de-a patra sesiune de pregătire a slujitorilor creștini – Homiletica.
La sesiune se va studia Epistola lui Iacov şi legile compoziţiei, figurile de stil şi alcătuirea planului schematic care sunt de mare importanţă la alcătuirea şi predicarea unui mesaj biblic.

Sesiunea va fi predată în limba română, cu traducere în limba rusă și se va desfășura la Chișinău, pe str. Ciocârliei 2/8, în incinta clădirii Bisericii ”Harul”.

La sesiune pot participa studenții institututului, studenții Școlii Internaționale de Misiune, pastori, diaconi, predicatori, lideri de tineret, misionari, învățători de școală duminicală și conducătorii de misiuni și organizații creștine. Fiecare student trebuie să prezinte o scrisoare de recomandare din partea pastorului bisericii locale, a misiunii sau a organizației creștine în cadrul căreia activează.

Pentru detalii contactați la tel. +373 69966779 sau la email info@precept.md

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *