Sesiune nivelul I: Planificarea timpului

planificarea timpuluiEști pregătit să-L întâlnești pe Isus? Ce crezi că vei primi când va veni El în slavă? Vei primi răsplată pentru lucrarea care ai făcut-o pe pământ sau vei fi mântuit ca prin foc?

Dacă vreai să fii găsit un lucrător vrednic și bun atunci te invităm la sesiune.

În perioada 20 noiembrie – 2 decembrie 2017, în cadrul Institutului de Studiu Biblic Inductiv din Republica Moldova, va avea loc cea de-a 7-a sesiune de pregătire a slujitorilor creștini – “Planificarea Timului”.

Se va studia cursul “2 Tesaloniceni“. Studenții vor descoperi adevăruri despre evenimentele care vor însoți Ziua Domnului, vor învăța cum să trăiască în așteptarea venirii Domnului Isus și vor înțelege cum să-și planifice eficent timpul ca să fie rodnici și să se înfățișeze înaintea lui Dumnezeu ca un om încercat, ca un lucrător care n-are de ce să-i fie rușine.

Sesiunea va fi predată în limba română, cu traducere în limba rusă și se va desfășura la Chișinău, pe str. Ciocârliei 2/8, în incinta clădirii Bisericii ”Harul”.

La sesiune pot participa studenții institututului, studenții Școlii Internaționale de Misiune, pastori, diaconi, predicatori, lideri de tineret, misionari, învățători de școală duminicală și conducătorii de misiuni și organizații creștine. Fiecare student trebuie să prezinte o scrisoare de recomandare din partea pastorului bisericii locale, a misiunii sau a organizației creștine în cadrul căreia activează.

Pentru detalii contactați la tel. +373 69966779 sau la email info@precept.md.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *