ANUNȚ: a-IV-a sesiune în cadrul școlii ”Timotei”

Institutul de Studiu Biblic Inductiv pregătește lideri pentru lucrarea de misiune, care să fie în stare să învețe temeinic pe oameni Sfintele Scripturi, să facă ucenici ai Domnului Isus. Mulți dintre liderii de astăzi au fost motivați și pregătiți încă din adolescență. Cu această viziune, pentru a răspunde unei nevoi atât de urgente, pregătirea noilor lucrători în lucrare, Misiunea Precept Ministries a lansat Școala Timotei pentru adolescenți.

În cadrul sesiunii a IV-a studenții vor studia cursurile de studiu biblic inductiv ”1 Petru” și ”Cum să fii un mentor după voia lui Dumnezeu?”. Această sesiune va avea loc în perioada 7-19 august în incinta bisericii ”Harul”. str. Ciocârliei 2/8.

Se pot înscrie la Școala TIMOTEI adolescenți și tineri între vârsta de 14-18 ani. Pentru admitere este necesară recoamandarea două persoane membri de biserică.
Școala Timotei este un program al Institutului de Studiu Biblic Inductiv din Eurasia destinat adolescenților.

Programul școlii este conceput pentru 2 ani și include 6 sesiuni modulare a câte 2 săptămâni. În primul an scopul este zidirea caracterului și vor fi studiate viețile personajelor biblice. În al doilea an accentul este pus pe echiparea pentru lucrare și a fi o pildă pentru credincioși.

Costul studiilor este de 600 lei, unde este inclusă plata manualelor și a mesei.

Pentru informații contactați la telefonul +(373)69966779 sau la contact@eurasiaprecept.org

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *